Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.11.2019.

14:02

Sari: Hvala Ronaldu

Trener Juventusa Mauricio Sari je govorio o Kristijanu Ronaldu posle utakmice sa Milanom.

Izvor: SV

Autor: SV

Sari: Hvala Ronaldu
Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images

Portugalski fudbaler je zamenjen u 55. minutu utakmice, zbog čega je ljutito napustio teren.


"Moramo da zahvalimo Ronaldu. On se žrtvovao da bi bio ovde sa nama. Uradio je sve što je mogao da bi igrao, ali sam video da mu nije dobro i da je najbolje da ga izvedem"
, rekao je Sari.

Istakao je da je Ronaldova reakcija prirodna.

"Normalno je da igrač bude nervozan pošto treba da napusti teren, naročito jer se mnogo trudio da bude tu. Tokom proteklog meseca je imao problem sa kolenom, dobio je i udarac na treningu i povredio je ligament. Kada trenira i igra u visokom intenzitetu to ga ometa, zbog toga oštećuje zglob i mišiće", dodao je Sari.

Kako je istakao, zdravstveno stanje sprečava Ronalda da pokaže sve što ume.

"On nije u najboljoj formi i to je deo razloga njegovog nezadovoljstva. Dobro je da igrači tako reaguju ukoliko napuštaju teren, trener bi morao da se zapita šta nije u redu ukoliko to čine ravnodušno
", rekao je Sari.

Minimalnom pobedom nad Milanom Juventus se popeo na čelo tabele u Seriji A.

"Sviđa mi se duh ekipe, ali moramo da se poboljšamo. Pravimo mnogo grešaka, lako gubimo loptu i pružamo prilike protivnicima. Moramo da imamo glad i odlučnost", zaključio je Sari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve