Nova vest
Fudbal

Subota, 09.11.2019.

22:10

Mitrovićev 12. gol u sezoni, Parker kaže: On je prava životinja!

Aleksandar Mitrović je nastavio sa sjanim partijama u dresu Fulama.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Mitrovićev 12. gol u sezoni, Parker kaže: On je prava životinja!
Photo by Jordan Mansfield/Getty Images

Reprezentativac Srbije je pogotkom u 52. minutu doneo tri boda svojoj ekipi na gostovanju Birmingemu (1:0) i tako potvrdio da je u sjajnoj formi.

Mitroviću je ovo bio 12. gol u sezoni, a njegovom pogotkom najviše je bio oduševljen menadžer Skot Parker. Ne i domaćini, koji su smatrali da je u skoku napravio prekršaj.

"On je prava životinja! Ne smiruje se, stalno njuri za loptom i igračem, traži loptu od saigrača, i kada je tako, golovi dolaze sami po sebi. To je ono što svi želimo od njega. On je naš talisman, momak na kog se svi ugledaju, on se sjajno nosi sa pritiskom. Mora da razume koliko daje za tim. Za sve njegove golove, za sve što ga okružuje, sve što od njega tražim je - zaboravi golove, samo budi onaj Mitrović koji znaš da možeš da budeš", izjavio je Parker, aludirajući na to da srpski fudbaler ima još mnogo talenta u sebi.

Treba reći i da je Mitroviću poništen gol u 14. minutu zbog ofsajda.

Parkera je oduševila reakcija ekipe posle poraza kod kuće od Hala (3:0) prošle nedelje.

"Došli smo u Birmingem, pokazali karakter u teškim uslovima i zasluženo trijumfovali. Prvo treba pokazti karakter, želju i strast i ako to imate, sve će biti u redu jer imamo tehnički darovite igrače", zaključio je Parker.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve