Nova vest
Fudbal

Petak, 08.11.2019.

14:28

Krstajić: Svi moraju da veruju u rad Saveza

Predsednik bijeljinskog Radnika Mladen Krstajić smirio je strasti nakon napetog duela sa Borcem.

Izvor: B92

Autor:B92

Krstajić: Svi moraju da veruju u rad Saveza
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Radnik je poražen od banjalučkog tima 2:0, u meču koji su obeležile sporne sudijske odluke.

Igrači Radnika su čak krenuli da napuste teren nakon penala za Borac.

"Radnik je u poslednjih pet godina odkako je nova uprava na čelu, izrastao u reskektabilan klub koji stoji na zdravim nogama. Poslednja utakmica protiv Borca izazvala je dosta polemika po medijima, pogotovo kada je reč o suđenju arbitra iz Prnjavora Aleksandra Njegomirovića i njegovih pomoćnika. Činjenica je da su napravljeni određeni propusti na ovoj utakmici, ali to ne daje za pravo da se narušava naš dobar odnos, prvenstveno tu mislim na FK Borac, i sudijsku organizaciju u FSBiH", saopštio je Krstajić.

Bivši selektor reprezentacije Srbije je apelovao da se poštuje Savez.

"Prateći medije, vrši se pritisak na Savez i delegiranje sudija što je svakako izlazi iz svih zakonski i sportskih okvira. Radnik jeste mali klub, koji je stekao zavidnu reputaciju u posljednjih pet godina, samim tim što je stabilan i kao takav imao je priliku u dva navrata izaći na evropsku scenu, što dovoljno govori da se u FK Radnik posluje domaćinski. Zeleni teren je jedino merodavan, a sve ostale stvari koje se dešavaju iza leđa su samo spekualcije i nagađanja. Svi klubovi moraju da veruju u rad FSBiH i samo na takav način možemo svi ubirati plodove ove igre", dodao je prvi čovek Radnika.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve