Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.11.2019.

10:37

Tadić je odigrao najgoru utakmicu u Ajaksu FOTO

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić je protiv Čelsija odigrao verovatno najgoru utakmicu za holandski tim od dolaska u Amsterdam 2018. godine.

Izvor: SV

Autor: SV

Tadić je odigrao najgoru utakmicu u Ajaksu FOTO
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Reprezentativac Srbije je, prema podacima specijalizovanog servisa Sofascore, imao najmanje dodira s loptom za 90 odigranih minuta u odnosu na sve prethodne mečeve koje je odigrao u dresu Ajaksa.

Tadić je imao posed lopte u samo 35 navrata, uspeo je da uputi samo jedan udarac ka golu Čelsija, ali nije naveo čuvara mreže londonske ekipe Kepu Arisabalagu da reaguje.

Ofanzivni fudbaler je imao samo jedan uspešan dribling, a u odnosu na čuvare je imao 35 odsto uspešnosti u duelima.

Sofascore navodi i da su fudbaleri Čelsija napravili dva prekršaja nad Tadićem, a konačna ocena za njega u ovoj utakmici je bila 6,5.

Duel između holandskog i engleskog tima je završen rezultatom 4:4, iako je Ajaks imao prednost od 4:1.

Glavni akter utakmice je bio arbitar Đanluka Roki, koji je u 68. minutu dodelio dva druga žuta kartona fudbalerima Ajaksa i dosudio jedanaesterac za Čelsi.

Pročitajte još - Tadić: Došao je čovek i ukrao nam sve!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve