Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.10.2019.

13:30

Ronaldo o "makazicama" protiv Juventusa: Nije što je moj, ali je najlepši

Kristijano Ronaldo, fudbaler Juventusa, rekao je da je pogodak protiv sadašnjeg kluba, dok je nosio dres Real Madrida, njegov najlepši.

Izvor: MT

Autor: MT

Ronaldo o
Photo by Denis Doyle/Getty Images

Portugalski napadač je u karijeri dao 701 gol, ali onaj postignut "makazicama" u 1/4 finala Lige šampiona on smatra omiljenim.

"Teško je reći koji je gol najlepši. Poslednji je uvek najvažniji, ali ako moram da izaberem, to je onaj protiv Juventusa ’makazicama’. Pogledajte visinu sa koje sam šutnuo loptu, bila je preko 2,40m. Za mene je to jedan od najlepših golova postignutih na taj način i to ne kažem samo zato što sam ga ja dao", rekao je Ronaldo.

Ronaldo je potvrdio da je kao tinejdžer bio opsednut statistikom.

"Posle pobede tima, postizanje golova je najvažnije u fudbalu. Sa 19 ili 20 godina mislio sam da su fudbal brojevi, titule i rekordi. Ako želite nešto da osvojite, morate da postignete gol", dodao je Ronaldo.

Podsetite se Ronaldovih makazica protiv Juventusa u 1/4 finalu LŠ 2018. godine:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve