Nova vest
Fudbal

Subota, 26.10.2019.

22:32

Lalatović: Bili smo jako loši u defanzivi

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da nije zadovoljan igrom svoje ekipe u meču protiv Javora, pogotovo u odbrani.

Izvor: SN

Autor: SN

Lalatović: Bili smo jako loši u defanzivi
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Čestitam Javoru na sasvim zasluženo osvojenom bodu. Svim mojim igračima zameram na tome što su danas defanzivno odigrali jako, jako loše. Danas nismo ličili na tim kakav smo bili na prethodnim utakmicama", rekao je Lalatović.

Vojvodina je ranije u toku dana igrala nerešeno 2:2 sa Javorom, u 13. kolu Super lige Srbije.

"Ovakve golove ne smemo primiti, pogotovo onaj drugi, kada smo izašli na 45 metara i kada je njihov igrač već pri prijemu lopte pobegao celoj našoj zadnjoj liniji. Umesto da se tu odmah napravi faul, mi se trkamo sa njim, a kad na takav način primite gol, onda je protivnik zasluženo osvojio bod"
, rekao je Lalatović.

"Nezadovoljan sam, ali ono što imam, reći ću mojim igračima u svlačionici", dodao je trener Vojvodine.

Lalatović je naveo da ekipa mora da se okrene narednom meču protiv Inđije jer je, kako je istakao, svaki bod bitan.

"Mi imamo mnogo mladih igrača, a danas su na terenu bili Veselinović, Devetak, Zukić, Topić, Nešković... Oni su to i zaslužili, ali ne sme da nam se desi da ovako gubimo bodove kod kuće. Pre utakmice sam rekao da je Javor kvalitetan tim i da nisu slučajno pobedili TSC, ali mi definitivno imamo mnogo veći problem kad igramo kod kuće, nego na strani. Na meni je da taj problem rešim, kako bismo u sledećem kolu pobedili Inđiju, a u borbi za Evropu i ovaj jedan bod nam je bitan", rekao je on.

Utakmica Vojvodina - Inđija igra se u sredu od 18.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve