Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.10.2019.

21:03

Tošić: Dali smo sve od sebe, sudija je komotno mogao da dosudi penal za nas

Fudbaler Partizana Zoran Tošić kaže da Partizan u susretu sa Mančester junajtedom nije imao sreće i da je malo nadostajalo da crno-beli izbore bolji rezultat.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Tošić: Dali smo sve od sebe, sudija je komotno mogao da dosudi penal za nas
Foto: STARSPORT photo Belgrade Serbia

Junajted je golom Marsijala u 43. minutu iz penala slavio u Humskoj sa 1:0, a Partizan je propustio veliki broj prilika, posebno u drugom poluvremenu.

"Odigrali smo dobro, bez obzira što smo igrali protiv favorita u ovoj utakmici. Za razliku od nekih prethodnih utakmica, gde nešto može da nam se prebaci, ovog puta to niko ne može. Momci su dali sve od sebe, dali su maksimum, stvarali šanse, pokušali da izjednače. Možda je sudija mogao da svira i taj penal, to bi nam pomoglo. Nažalost nije, to bi nam mnogo pomoglo, ali idemo dalje. Trudićemo se da budemo bolji u narednoj utakmici", izjavio je Tošić

Iskusni vezista kaže da ostaje žal za propuštenim šansama.

"Kao što sam rekao, nekad stvarno javnost i publika imaju pravo da prigovore. Ne možemo svaku utakmicu da odigramo na vrhunnskom nivou. Danas smo u prvom poluvremenu bili defanzivniji, igrali smo u bloku, igrali smo protiv ekipe koja igra brzo, ima brze napadače i morali smo da budemo "plitki". Igrali smo timski, posle primljenog gola smo se otvorili, krenuli da stvaramo šanse, imali smo nekoliko lepih prilika, ali nažalost, nismo postigli pogodak. Na kraju, mislim da je publika uživala, da je to bio spektakl, krivo mi je što nismo izvukli bar bod", dodao je Tošić.

Ostaje dilema zašto sudija nije svirao penal za crno-bele u 67. minutu.

"Znali smo da španski sudija manje trpi grubu igru, da će svirati više faula. Bio sam blizu Miletića kada je udario loptu glavom, mislim da je bio penal, to sam potvrdio kada sam kasnije pogledao video snimak. Komotno je mogao da pokaže na penal, mislim da bi to bilo zasluženo posle svega", zaključio je Tošić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve