Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.10.2019.

19:02

Emeri zadovoljan napretkom i pored kritika navijača

Trener fudbalera Arsenala Unaj Emeri rekao je da prihvata kritike navijača nakon poraza od Šefild junajteda.

Izvor: MT

Autor: MT

Emeri zadovoljan napretkom i pored kritika navijača
Photo by Michael Regan/Getty Images

On je istakao da je sada potpuno fokusiran na to da njegov tim ostane na čelu grupe u Ligi Evrope posle utakmice sa Vitorijom Gimaraeš.

Arsenal je propustio šansu da se popne na treće mesto na tabeli Premijer lige pošto je u ponedeljak izgubio od Šefilda sa 1:0.

Emeri je pod sve većim pritiskom, ali Emeri nije želeo da odgovori na pitanje da li je njegova ekipa bolja od one koju je nasledio od Arsena Vengera i istakao da je zadovoljan napretkom.

"U mojoj karijeri je normalno da imam teške trenutke, kao i da postoje kritike na račun našeg rada i mog posla. Mi imamo našu tačku gledišta, navijači imaju svoje mišljenje i to moramo prihvatiti", rekao je Emeri, prenose britanski mediji.

"Propustili smo veliku priliku u Premijer ligi za treće mesto, peti smo i imamo šansu u nedelju. Moramo da budemo bolji, ali to je proces. Moramo da razmišljamo kako možemo, malo po malo, da napredujemo i ostvarimo svoje ciljeve. Za to nam je potrebna pobeda u četvrtak", dodao je on.

Arsenal će u četvrtak dočekati Gimaraeš u trećem kolu Grupe F Lige Evropa.

Fudbaleri Arsenala su u prva dva kola upisali pobede i prvi su na tabeli, dok je portugalski tim poslednji bez bodova.

"Upisali smo dve pobede i zaista smo igrali veoma dobro. Očekujemo težak meč sutra. Poštujemo Gimaraeš, četvrti su na tabeli portugalskog prvenstva i dobar su, takmičarski tim", rekao je Emeri.

Utakmica se igra od četvrtak od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve