Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.10.2019.

22:50

Lukavstvo Suaresa spaslo Barselonu, Inter "zakuvao" pobedom nad Dortmundom

Fudbaleri Barselone su teže od očekivanog došli do pobede nad Slavijom u Pragu, dok je Inter minimalnim rezultatom pobedio Borusiju.

Izvor: SV

Autor: SV

Lukavstvo Suaresa spaslo Barselonu, Inter
Tanjug/AP Photo/Petr David Josek

Takvim ishodom trećeg kola Grupe F Lige šampiona španski predstavnik je "skočio" na prvo mesto, nemačka ekipa je pala na drugo i ima isti broj bodova sa trećeplasiranim Interom.

Barselona je do prednosti u Češkoj stigla već u trećem minutu, golom Lionela Mesija.

On je začeo akciju, pronašao Artura koji je imao veliki prostor za sebe ispred kaznenog prostora i potom se u svom stilu ušunjao u šesnaesterac.

Usledilo je povratno dodavanje, a Mesi je toliko brzo reagovao da je čuvar mreže Slavije sve primetio tek kada je lopta završila u njegovoj mreži.

Izjednačenje je stiglo u 50. minutu, Lukas Masopust je divno pronašao Jana Borila u kaznenom prostoru Barselone, a ofanzivcu Slavije nije bilo teško da zatrese mrežu.

Konačan rezultat je u 57. minutu postavio Peter Olajinka, autogolom za koji je najzaslužnija snalažljivost Luisa Suaresa.

U drugom meču ove grupe Inter je golovima Lautara Martinesa u 22. i Antonija Kandreve u 89. uspeo da savlada Borusiju iz Dortmunda na svom terenu.

Ostaće upisano da je Martines u 83. minutu promašio jedanaesterac, kao i da je u ukupnoj statistici nemačka ekipa imala više vremena loptu u svom posedu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve