Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.10.2019.

18:30

Čelsi šokirao Ajaks, Lajpcig uspeo da "preživi" Zenit

Fudbaleri Čelsija su minimalnim rezultatom pobedili Ajaks u Amsterdamu, dok je Lajpcig na svom terenu posle preokreta pobedio ekipu Zenita.

Izvor: SV

Autor: SV

Čelsi šokirao Ajaks, Lajpcig uspeo da
(Tanjug/AP Photo/Peter Dejong)

Ekipa koju kao kapiten predvodi Dušan Tadić je imala veliki broj šansi, čak i jedan poništen pogodak, ali nije uspela da održi ravnotežu do kraja utakmice.

Kao najveći pobednik meča može se smatrati menadžer Čelsija Frank Lampard, koji je odličnim izmenama uspeo da promeni ritam i da omogući svom timu da stigne do gola.

U 86. minutu je Kristijan Pulišić pronašao Mišija Batšuaija na petercu, a njemu nije bio teško iz te situacije da savlada golmana Andrea Onanu.

Opširnije o ovoj utakmici u posebnoj vesti.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U drugom meču koji je startovao od 18.55 sastali su se Lajpcig i Zenit. Tokom celog meča je nemačka ekipa imala inicijativu, ali je protivnik prvi stigao do prednosti, preko Jaroslava Rakickog.

I nastavak je pripao domaćem timu, a u drugom poluvremenu su stigli i golovi. Najpre je u 49. minutu precizan bio Konrad Lajmer, a u 59. je spektakularnim volejem preokret kompletirao Marsel Sabicer.

Opširnije o ovoj utakmici u posebnoj vesti.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Tokove mečeva ste mogli da pratite na našem sajtu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve