Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.10.2019.

13:43

Inter dočekuje Borusiju, "sudar" Ajaksa i Čelsija

Drugi dan trećeg kola Lige šampiona je pred nama i čeka nas uzbudljiv duel u Milanu, gde će Inter dočekati dortmundsku Borusiju.

Izvor: SN

Autor: SN

Inter dočekuje Borusiju,
Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Verovatno i najzanimljiviji duel koji se igra u sredu biće na stadionu "Đuzepe Meaca", pošto Inter dočekuje prvoplasiranu Borusiju.

Nemački tim ima 4 osvojena boda i sigurno će želeti da opstanu na poziciji jedan uprkos malom hendikepu, jer Marko Rojs i Pako Alkaser propuštaju predstojeću utakmicu sa Interom u Ligi šampiona.

Neroazuri su nešto bolje startovali u Seriji A nego u Evropi, gde su osvojili samo bod protiv Sparte i nekako baksuzno ostali bez bodova u Barseloni i biće silno motivisani da usreće navijače.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nekih dva sata ranije, igraće se veoma zanimljiv duel Ajaksa i Čelsija na "Amsterdam Areni". Ajaks je uspeo da pobedi Lil i Valensiju i sasvim zasluženo sedi na čelu grupe H, dok "Plavci" imaju jednu pobedu i jedan poraz i želeće da što pre preuzmu lidersku poziciju.

Ajaks će imati Zijeha na raspolaganju za taj duel, dok je Dušan Tadić entuzijastično najavio utakmicu sa londonskim Čelsijem.

"Pravo je uživanje igrati utakmice protiv tako velikog i uglednog kluba, kakav je Čelsi. Meni lično je uvek zabavno kada se sastanem sa njima. Biće to sjajno veče za sve nas - istakao je Tadić. - U poslednjih 15 godina, uz Romana Abramoviča izrasli su u evropskog velikana. U ovom momentu imaju dobrog trenera Frenka Lamparda i mladu ekipu. U svakom slučaju, mi moramo da gledamo sebe, igramo našu igru, jer smo tako dovoljno jaki za svakog protivnika", rekao je Tadić.

Liga šampiona, 3. kolo:

18:55 Lajpcig – Zenit
18:55 Ajaks – Čelsi
21:00 Genk – Liverpul
21:00 Salcburg – Napoli
21:00 Inter – Borusija Dortmund
21:00 Slavija – Barselona
21:00 Benfika – Lion
21:00 Lil – Valensija

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve