Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.10.2019.

20:15

"Očekujem remi Partizana i Junajteda, dok će Totenhem ubedljivo pobediti Zvezdu"

Nekadašnji fudbaler a sada analitičar za Skajsports, Čarli Nikolas, predviđa ishod predstojećih duela Lige šampiona i Lige Evrope.

Izvor: SN

Autor: SN

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Čarli Nikolas je tokom svoje igračke karijere branio boje Seltika, Arsenala, Aberdina i Klajda, a za reprezentaciju Škotske nastupio je 20 puta.

Čarli Nikolas se nakon igračke karijere posvetio novinarstvu i radi kao analitičar i kolumnista za Skajsports, pa je tako u poslednjoj kolumni analizirao duele u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

Između ostalog prokomentarisao je duele srpskih timova koji će odmeriti snage sa engleskim, pošto će u utorak Zvezda igrati protiv Totenhema u Londonu, dok će Partizan u četvrtak ugostiti Mančester junajted.

Totenhem – Crvena zvezda 3:0

Totenhem mora da pobedi. Imali su sreće protiv Votforda kada su se izvukli (1:1) golom Dele Alija. Poćetino je napravio sedam promena, najviše ikada i nije dobio očekivani odgovor.

Vidi se da Vertongen i Aldervireld ne žele da budu u Totenhemu pošto im novi ugovor nije ponuđen dok je situacija sa Rouzom identična. Son je najraspoloženiji, brz je i spretan kako sa loptom tako i bez nje i mislim da treba da igra sa Kejnom u tandemu.

Crvena zvezda će pružiti pristojan otpor, ali očekujem da Totenhem ubedljivo pobedi Zvezdu.


Partizan – Mančester junajted 1:1


Biće ovo jako teška utakmica za Mančester junajted. Imali su performans u stilu Žozea Murinja protiv Liverpula, ali ne smem nikad da ih potcenim čak i kada igraju loše i ružno pobeđuju.

Entoni Marsijal je spreman i očekujem da bude u startnoj postavi u Beogradu, a i čini mi se da će Solskjer početi sa 4 igrača pozadi i da će njihov vezni red morati da drži loptu što duže u svojim nogama, iako Mektominej i Fred ne umeju baš dobro da dodaju pas.

Biće ovo još jedan naporan meč, kao što sam rekao i očekujem da rezultat bude nerešen, 1:1.

Napisao je Čarli Nikolas u svojoj kolumni za Skajsports.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d