Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.10.2019.

13:37

Arsenalu neće biti lako

Fudbaleri Šefild junajteda i Arsenala stavljaju tačku na deveto kolo engleske Premijer lige.

Izvor: AK

Autor: AK

Arsenalu neće biti lako
Photo by Christopher Lee/Getty Images for Premier League

Forma dva tima uoči reprezentativne pauze garantuje nam sjajnu borbu na Bramal Lejnu, gde Arsenalu neće biti nimalo lako.

"Tobdžije" u meč ulaze iz serije od pet utakmica bez poraza, kao trećeplasirani tim uoči ovog kola, a trenutno peti nakon pobeda Lestera i Čelsija.

Arsenal večeras (21.00) ima lepu šansu da izbije na treće mesto Premijer lige. Ipak, neće mu biti lako pošto gostuje tvrdom Šefild Junajtedu na čije je poslednje četiri utakmice palo maksimum dva gola. Dvojka je 1,95, dupla šansa 1X 1,84, a 0-2 gola 2,03. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šefild Junajted - Arsenal.

S druge strane, Junajted je impresionirao u prvih osam utakmica u povratničkoj sezoni u Premijeršipu, uključujući i jak otpor Liverpulu krajem septembra (0:1).

Menadžer Arsenala Unaj Emeri može da računa na najjači sastav, u ekipu se vraća bek Ektor Beljerin, na raspolaganju za startnih 11 su kapiten Granit Džaka i Mateu Genduzi, dok je pred dilemom da li da počne sa Lukasom Toreirom ili Danijem Sebaljosem.

U napadu nema mnogo komplikovanja, Bakajo Saka i Pjer-Emerik Obamejang su udarne snage, dok se čeka da konačno proradi i Nikola Pepe.

U prethodnih šest susreta u Premijer ligi, polovina je okončana bez pobednika, dok Arsenal ima dva trijumfa. Šefild čeka prvu pobedu na Bramal Lejnu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve