Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.10.2019.

09:18

Kanjas: Srcem na Totenhem, hoćemo pobedu

Vezni fudbaler Crvene zvezde Hose Alberto Kanjas rekao je da njegov tim ide u London da se nadigrava sa vicešampionom Evrope Totenhemom.

Izvor: B92

Autor:B92

Kanjas: Srcem na Totenhem, hoćemo pobedu
Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Kanjas dodaje da će Zvezda pokušati da napadne drugu pobedu ove sezone u Ligi šampiona.

Španac ne zna da li je predstojeći meč ključan za mogući prolaz u osminu finala, ali naglašava da je težak zadatak pred Zvezdom bez obzira na lošu formu Totenhema.

"Igraćemo srcem i uradićemo sve na terenu. Ako pobedimo imamo veliku šansu za prolaz, nikad se ne zna. Da li je remi dobar? Sve pozitivno je dobro, sa pravim mentalitetom možemo do povoljnog ishoda. Znamo šta nosi ovaj meč", rekao je Kanjas novinarima pred put u Englesku.

Bivši vezista Svonsija ima iskustvo igranja u Premijer ligi, za koju smatra da je najbolja na svetu.

"Jasno je da Totenhem igra u najjačoj ligi sveta, sve je brže i jače nego u drugim ligama. Idemo da se borimo, trčimo i nadigravamo, videćemo tamo šta će biti. Imamo ambicije i znamo naše mogućnosti".

Iz Totenhema nije želeo da izdvoji nijednog igrača, ističući da je snažan kao tim.

"Ne mogu da se izdvojim jednog ili dvojicu jer su svi kvalitetni, sa dobrim menadžerom Poketinom. Totenhem je jedan od najboljih timova na svetu, prošle sezone izgubio je finale Lige šampiona i moramo da budemo oprezni".

Kanjas smatra da je ključ baš na sredini terena, gde igra.

"Moramo da budemo koncentrisani i kompaktni u sredini. U suprotnom biće opasno gubiti lopte u tom delu. Bitno je da igramo kao jedan", zaključio je Španac.

Utakmica 3. kola B grupe Lige šampiona izmedju Totenhema i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d