Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.10.2019.

09:00

Junajted bez Matića u Humskoj

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić neće biti u prilici da pomogne saigračima iz Mančester junajteda na gostovanju Partizanu u Beogradu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Junajted bez Matića u Humskoj
Photo by Alex Livesey/Getty Images

Crno-beli u četvrtak 24. oktobra od 18.55 časova dočekuju ekipu sa "Old Traforda" u susretu trećeg kola takmičenja po grupama u Ligi Evrope.

Junajted u poslednje vreme ima dosta povređenih igrača, što je svakako uticalo na slab start u sezoni Premijer lige, a kada je reč o Matiću, Ole Gunar Solskjer je otkrio zašto ga nije bilo u protokolu za meč sa Liverpulom.

"Nemanja je u poslednje vreme igrao povređen, odličili smo da tako više ne može da nastavi. Tako da iskreno ne znam koliko ga neće biti na terenu", otkrio je Solskjer.

Pročitajte još
Solskjer: Pobeda protiv Partizana bila bi veliki korak za nas

Junajted je posle dužeg vremena igrao sa trojicom u zadnjoj liniji. Aksel Tuanzebe se povredio na zagrevanju pred meč sa Liverpulom pa je umesto njega zaigrao Markos Roho.

"Ne znam koliko Aksel neće moći da igra, ali se nadam povratku Lingarda veoma brzo. Takođe, Marsijal će imati sve veću minutažu, a što se tiče Pogbe testiraćemo ga i videti definitivno koliko će još pauzirati. Takođe, povratak Luka Šoa nije daleko, tako da stvari izgledaju znatno bolje", zaključio je Norvežanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d