Nova vest
Fudbal

Subota, 19.10.2019.

13:33

Ibrahimović: Miha mi je prijatelj, potpisao bih za Bolonju samo zbog njega

Zlatan Ibrahimović, švedski fudbaler, nije isključio mogućnost povratka u italijansku Seriju A, u kojoj je proveo sedam godina.

Izvor: MT

Autor: MT

Ibrahimović: Miha mi je prijatelj, potpisao bih za Bolonju samo zbog njega
Photo by Stu Forster/Getty Images

On je dodao da je Kalčo najteža liga na svetu, a kao mogući klubovi za njegov potpis najviše se spominju Inter i Napoli.

Međutim, italijanski mediji su neočekivano u čitavu priču ubacili i Mihajlovićevu Bolonju.

"Mihajlović mi je prijatelj, tako da ako bih potpisao za Bolonju, to bih učinio samo zbog njega. Razgovarali smo nedavno i Miha mi je rekao: ’Zlatane, ovde bi svi trčali za tebe. Sve što bi trebalo da radiš je da stojiš napred i daješ golove'. Zahvalio sam mu se, ali to je malo verovatno. Ako se predomislim, zvaću ga, pošto i dalje mogu da postignem 20 golova u Seriji A", rekao je Ibrahimović.

Italijanski mediji pišu da je Konte zainteresovan da u svoje redove dovede iskusnog napadača.

"Ne poznajem Kontea lično, ali svi kažu da daje sve od sebe svakoga dana i u tom pogledu smo isti. Inter je u naletu pod njegovom komandom, ali je Juventus i dalje favorit. Napoliju kao da nešto fali, dok su svi ostali daleko ispod", dodao je Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović ima 38 godina, a ugovor sa LA Galaksijem mu ističe na kraju godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve