Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.10.2019.

13:55

"Treba biti strpljiv sa Jovićem, savršen je pred golom"

Bivši kapiten Ajntrahta iz Frankfurta Aleksander Mejer stao je u odbranu srpskog internacionalca Luke Jovića.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jiminez ↑ collapse

Bivši napadač Crvene zvezde i Ajntrahta je na meti kritičara otkako je letos stigao u redove kraljevskog kluba.

Jović još nije uspeo da se upiše u listu strelaca i mnogi u Španiji smatraju da je uprava Reala načinila grešku kada je rešila da ga dovede za 60 miliona evra.

Ipak, Mejer je stao na stranu Jovića rekavši da se radi o mladom igraču i da mu treba dati vremena da se privikne na novu sredinu. On je takođe branio i bivše Jovićeve saigrače, Sebastijena Alea i Antu Rebića koji su pojačali Vest Hem i Milan.

"Nikada nije greška kada odete u Real, a što se tiče Sebastijena, igra u najboljoj ligi na svetu. Svi su otišli u velike klubove i mislim da su to veliki koraci u njihovim karijerama", kaže Mejer koji igra u dresu Vestern Sidnej Vonderersa.

Konkretno što se tiče Jovića, zatražio je da u Madridu budu strpljivi.

"Kada neko tako mlad ode u drugi klub, potrebno mu je vremena da se prilagodi. Siguran sam da će im se Jović isplatiti. Posle sve ili tri nedelje mogli biste pričati o tome kako je dobar finišer. Ima sve, levu, desnu nogu, postiže golove glavom. Savršen je pred golom", zaključio je Mejer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve