Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.10.2019.

23:35

"Daćemo sve od sebe i da nastavimo sa odličnim igrama"

Fudbaler Čukaričkog Ibrahima Endijae rekao je da Vojvodina ima izuzetno kvalitetan tim.

Izvor: PT

Autor: PT

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Fudbaleri Čukaričkog u petak dočekuju Vojvodinu u 12. kolu Superlige Srbije.

"Vojvodina ima izuzetno kvalitetan tim, što pokazuje i njihova pozicija na tabeli. Takođe, Lalatović je sjajan trener, znam ga još dok je bio u Napretku. Respektujemo Novosađane, znamo da neće biti lako, ali isto tako želimo da damo sve od sebe i da nastavimo sa odličnim igrama, pre svega kao domaćini na Banovom brdu", rekao je Endijae.

Čukarički je trenutno treći na tabeli sa 25 bodova, koliko ima i drugoplasirana Vojvodina ali iz utakmice više.

"Znam za podatak da Čukarički ove kalendarske godine nije izgubio u Superligi pred svojim navijačima, trudićemo se da tako ostane što duže. Oba tima gaje ofanzivni stil igre, oba trenera vole da igraju visok presing, to svakako garantuje vrlo kvalitetan meč. Publika će imati šta da vidi u petak uveče na Banovom brdu, biće to poslastica za njih, svakako da ih očekuje prilično otvoren meč", rekao je on.

Sa krajnjim dometima Čukaričkog Endijae nije želeo da licitira, ali je napomenuo da njegov tim može daleko ove sezone.

"Teško je prognozirati, ima još mnogo da se igra. Za sada je sve odlično, sve što radimo na treninzima, a radimo odlično, oslikava se na terenu. Opet, ni u jednom meču nismo lako dolazili do pobede. To govori i o kvalitetu drugih timova. Pomenuo bih samo primere Javora i Inđije, koji zaslužuju mnogo više bodova od osvojenog", rekao je on.

On je pomenuo i Kup Srbije.

"Mnogi misle da smo imali sreće prilikom žreba, ali mi ćemo i protiv Teleoptika igrati sa velikim respektom u osmini finala. Baš kao što je to bio slučaj u prvom kolu protiv Žarkova, videli ste tada koliki doprinos mogu da daju i momci koji čekaju svoju šansu sa klupe. To je veliki kvalitet Čukaričkog", rekao je Endijae.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve