Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.10.2019.

18:50

Pripadnici Vojske Srbije besplatno na utakmice Crvene zvezde

Pripadnici Vojske Srbije ubuduće će bespaltno moći da posmatraju utakmice Crvene zvezde u Superligi i Kupu Srbije, objavljeno je na sajtu crveno-belih.

Izvor: PT

Autor: PT

Pripadnici Vojske Srbije besplatno na utakmice Crvene zvezde
Foto: FK Crvena zvezda

Besplatne ulazne, uz vojnu knjižicu, moći će da se preuzmu na blagajnama stadiona "Rajko Mitić“, a ugovor o saradnji potpisali su Načelnik odeljenja za civilno-vojnu saradnju Vojske Srbije pukovnik Dragan Mesarović i predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović.

"Danas je lep dan za sve članove Vojske koji su ljubitelji fudbala, naročito navijače Crvene zvezde, koji će već od utakmice sa Radom u petak imati priliku da budu Zvezdini gosti što znači da će besplatno moći da gledaju i uživaju u fudbalskim majstorijama našeg najboljeg kluba. Mi smo do sada imala veoma lepu saradnju sa Zvezdom koja je intezivirana u prethodnih godinu dana kroz posete jedinicama Vojske Srbije, kao i obilaske muzeja Crvene zvezde", izjavio je Mesarović.

On je posebno istakao prethodne dve akcije - posetu omladinaca Crvene zvezde i druženje sa vojnicima koji su na odluženju vojnog roka u centru za obuku kopnene vojske u Požarevcu, kao i posetu prvotimaca gardi Vojske Srbije i 264. vazduhoplovnoj brigadi.

"Ove posete su značajne za nas, pre svega zbog podizanja sportske kulture pripadnika Vojske, a smatram da su značajne i za rukovodstvo Crvene zvezde u smislu negovanja tradicije i poštovanja patriotizma kao jednog od uslova motivacije. Zahvalio bih se rukovodstvu kluba Crvena zvezda na ovoj akciji i da poželim da ostala sportska društva i klubovi prate ovaj lep primer", rekao je pukovnik Mesarović

Mijailović je kao odličnu ocenio saradnju Vojske Srbije i Zvezde.

"Ovom akcijom pružamo mogućnost pripadnicima Vojske Srbije da prisustvuju utakmicama koje naš klub ima. Sa druge strane saradnja potvrđuje opredeljenje kluba kao društveno-odgovorne institucije u fudbalu da omogući bolje upoznavanje sa onim što ona radi kroz raznovrsnost saradnje koje smo do sada imali. Pukovnik Mesarović je podsetio da smo do sada imali dosta akcija i podrške prema naporima koje Vojska Srbije čini u smislu društvenog angažovanja kroz ono što naš klub radi. Verujem da i pripadnicima Vojske Srbije, posebno navijačima Zvezde, predstavljaju veliko zadovljstvo rezultati koje Crvena zvezda postiže. Nadam se da ćemo zajedničkim snagama i podrškom našim fudbalerima, postizati rezultate koji će sve obradovati", poručio je Mijailović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve