Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.10.2019.

20:00

Novi poraz – "Orlići" sve dalje od Evropskog prvenstva

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od Poljske minimalnim rezultatom (1:0), u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izvor: PT

Autor: PT

Novi poraz –
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Izabranici Ilije Stolice pretrpeli su i drugi poraz, i imaju svega četiri boda, šest manje od prvoplasiranih Poljaka.

Selektor mladih fudbalera izveo je sledeći sastav na teren: M. Ilić, Kamenović, Pavlović, Mašović, Nišić, I. Ilić, Petrović, L. Ilić, Stuparević, Adžić, Joveljić.

Imali su naši igrači veći posed lopte u prvom poluvremenu, ali su uputili svega jedan udarac u okvri gola. Nije bila mnogo bolja ni Poljska, koja je dva puta ugrejala rukavice Marku Iliću.

Stolica je u drugom poluvremenu napravio pet izmena, ali mu to nije pomoglo. Poljska je u 79. minutu došla do gola prednost preko Boguža i do kraja meča su uspeli da je održe.

"Orlići" su imali devet šuteva u drugom poluvremenu, od čega tri u okvir gola, međutim mreža golmana Grabare je mirovala.

Srbija naredni meč igra za protiv Estonije 15. novembra pred domaćim navijačima i ovaj susret mogao bi umnogome da odredi dalji tok kvalifikacija. "Orlići" se i dalje nalaze u teškoj situaciji, ali do kraja ima šest kola i treba verovati u plasman na EURO.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d