Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.10.2019.

09:29

Špancima u Švedskoj dovoljan bod, Bosna mora da pobedi u Grčkoj

Utakmicama u grupama D, F i J nastavljaju se kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Izvor: MT

Autor: MT

Špancima u Švedskoj dovoljan bod, Bosna mora da pobedi u Grčkoj
EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Najzanimljivije će biti u Švedskoj koja dočekuje Španiju, odnosno u Grčkoj, gde Bosna i Hercegovina mora da pobedi kako bi ostala u igri za plasman na završni turnir.

"Crvena furija", nakon kiksa u Skandinaviji protiv Norveške u prošlom kolu (1:1), odložila je slavlje, a u Stokholmu će joj i bod biti dovoljan za prolaz.

Španija je praktično obezbedila plasman na EP, a večeras (20.45) gostuje Švedskoj, kojoj su bodovi neophodni jer joj Rumunija diše za vratom. Kec u Skandinaviji nosi kvotu 3,80, iks 3,45, a dvojka je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švedska - Španija.Grčka - BiH.

Njihov dobar rezultat dobro bi došao Rumuniji, koja "diše za vratom" Švedskoj i želi da drugi put uzastopno dođe do grupne faze kontinentalnog prvenstva.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U grupi J, Bosna i Hercegovina, nakon ubedljivog trijumfa nad Finskom, želi da nastavi pobednički niz i da pobedom u Atini sačuva realne šanse za plasman na završni turnir.

S druge strane, Finci će pokušati da zaborave na debakl u Sarajevu i da na svom terenu, eventualnim trijumfom izbace iz trke bar jednog konkurenta za to drugo mesto – selekciju Jermenije.

Grčka od 20.45 čeka Bosnu u meču koji domaćinu praktično ne znači ništa (Heleni gotovo da nemaju šanse za plasman na EP), dok gostima znači sve! Bosanci pred poslednja tri kola imaju dva boda manje od Finske i ako sada ne pobede, teško će na EURO kroz kvalifikacije. Dvojka u Grčkoj je 2,20, dok je pobeda domaćina 3,60, a iks 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Grčka - BiH.

U ovoj grupi meč bez rezultatskog značaja odigraće Lihtenštajn i Italija, a "Azuri" jure osmu uzastopnu pobedu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Švajcarci, u grupi D, mogli bi u utorak uveče da budu eliminisani iz trke za plasman na Evropsko prvenstvo. Da se to ne bi dogodilo, oni moraju da savladaju Republiku Irsku.

Ukoliko to ne urade, zavisiće od ostalih rezultata u poslednjem kolu, kada će ostvrljani dočekati Dansku.

Veoma važan duel za plasman na EP igra se večeras (20.45) u Švajcarskoj. Domaćin juri pobedu, dok Irci žele da ostanu neporaženi, čime bi Švajcarce značajno udaljili od prva dva mesta pred dva poslednja kola. Kvota na keca je 1,55, dok je dupla šansa X2 2,46. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švajcarska - Republika Irska.

Pre toga, Skandinavci će imati lak zadatak, pošto im u goste dolazi nejaki Gibraltar, koji u ovom kvalifikacionom ciklusu još nije postigao gol.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d