Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.10.2019.

23:45

Mitrović: Da dočekem i ja da mi Ljajić asistira VIDEO

Dvostruki strelac Srbije u pobedi nad Litvanijom 2:1 Aleksandar Mitrović našalio se na račun Adema Ljajića posle sjajnih asistencija saigrača.

Izvor: AK

Autor: AK

Mitrović: Da dočekem i ja da mi Ljajić asistira VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/ Mindaugas Kulbis

Ljajić je "servirao" Mitroviću oba gola u Viljnusu za nastavak borbe "Orlova" za plasman na Evropsko prvenstvo 2020.

"Da dočekam i ja da mi Ljaja asistira", našalio se napadač Fulama, "Znamo se dugo, dosta sam dao takvih golova na treningu i to je jedan plus, kada znate saigrače i mislim da su oba gola došla iz toga što je on znao gde ću ja biti".

U završnici meča zamalo je stigao do he-trika.

"Ta treća lopta je trebalo da uđe, ali uvek je tako, kad je vidiš u golu uvek se desi suprotno. Bitno je da smo dobili utakmicu i uzeli tri boda i idemo dalje".

Srbija je na bod od Portugala, dva kola pre kraja kvalifikacija za EURO 2020.


"Videćemo šta će biti u novembru, sa malo sreće možemo na Euro. Ono što je do nas odradili smo i sad čekamo dalje rasplet. Da dobijemo naše utakmice i da vidimo šta će biti dalje. Da se poboljša koncentracija i da se ostane u utakmici, imali smo padove pred kraj utakmice, gde smo dozvolili Litvancima da budu opasni".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve