Nova vest
Fudbal

Subota, 12.10.2019.

21:40

Prosinečki: Pokazali smo kvalitet, odigrali smo odlično protiv Finske

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki izuzetno je zadovoljan igrom tima na utakmici sa Finskom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Prosinečki: Pokazali smo kvalitet, odigrali smo odlično protiv Finske
Foto: EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Bih je na stadionu u Zenici slavila sa 4:1 uz dva gola Miralema Pjanića, a Prosinečki kaže da je ovaj tim pokazao da ima veliki kvalitet.

Posle ovog trijumfa reprezentacija BiH ima deset bodova iz sedam mečeva.

"Jedna jako dobra utakmica, teško je reći da li i jedna od najboljih. Momci su pokazali da mogu, odradili su sve fenomenalno. Ovo je pokazatelj kakav kvalitet imamo i mislim da smo zasluženo pobedili reprezentaciju Finske. Izgledali smo izuzetno dobro u svim aspektima. Radili smo dobro, trčali smo. Kad želiš, to i dođe. Odigrali smo odličnu utakmicu, sad idemo da se odmorimo pred Grčku", izjavio je Prosinečki.

Iako je Pjanić bio dvostruki strelac, a golove postigli još Hajrović i Hodžić, nekadašnji igračui Crvene zvezde i Reala istakao je nekog drugog.

"Kvržić je pretvoren u beka i sa njim smo dobili veliku sigurnost. Motor je bio na obe strane, imali smo dosta prilika po toj strani zahvaljujući njemu. Odigrao je odličnu utakmicu. Drago mi je što se Hodžić vratio posle dugo vremena. Super je ovo bilo. Sada ide Grčka, uvek su nam nezgodni. Mogli su da nas pobede ovde, ali je bilo nerešeno. Učiniće sve da nas pobede, bez obzira igraju li im najbolji igrači ili ne", zaključio je Prosinečki.

Utakmica između Grčke i BiH igra se u utorak 15. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve