Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 10.10.2019.

14:52

Osam golova Zvezde na "gostovanju" Trepči u Staroj Pazovi

Fudbaleri Crvene zvezde su sa 8:0 savladali Trepču iz Kosovske Mitrovice u okviru Kupa Srbije.

Izvor: SV

Autor: SV

Osam golova Zvezde na
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Utakmica je trebalo da bude odigrana u sredu u Zvečanu, ali kako delegaciji beogradskog kluba nije bilo dozvoljeno da pređu administrativni prelaz Jarinje, meč je odložen.

Fudbalski savez Srbije je odlučio da omogući Trepči da bude domaćin utakmice na terenu Sportskog centra u Staroj Pazovi.

Trener Zvezde Vladan Milojević je "promešao" karte, ali je i dalje na raspolaganju imao veoma jak sastav, koji je dominirao tokom cele utakmice.

Dva gola u prvom poluvremenu je postigao Veljko Simić, u trećem, pa 25. minutu i to je bio rezultat sa kojim se otišlo na veliki odmor.

Posle četiri minuta igre u nastavku brzonogi krilni napadač je postigao i treći pogodak, a svega minut kasnije u strelce se upisao i Radživ van la Para.

Simić je četvrti put zatresao mrežu golmana Milentijevića u 61. minutu, a prethodno je gol upisao i Aleksa Vukanović u 54. minutu.

Do kraja meča je dva gola režirao Miloš Vulić, najpre je u 78. minutu iznudio prekršaj na dvadesetak metara od gola protivnika i plasirao loptu iz slobodnog udarca u mrežu Trepče, a osam minuta kasnije je iz kornera asistirao Tomaneu za konačnih 8:0.

Tok meča ste mogli da pratite na našem sajtu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve