Zvezdu čeka policija na putu ka KiM, utakmica i dalje neizvesna

Sportski direktor FK Trepča Bojan Jakšić izjavio je da je i dalje neizvesno da li će biti odigrana utakmica između tog kluba i Crvene zvezde.

LNIzvor: B92
Podeli
photo: STARSPORT
photo: STARSPORT

Šampion Srbije bi trebalo da se sastane klubom i severnog dela Kosovske Mitrovice u sredu od 14 časova.

Prema najskorijim informacijama, čelnici FSK i na dan utakmice ne odustaju od zahteva koji su predali policiji, a to je da spreči ulazak Zvezdine delegacije na sever KiM.

Jakšić je izjavio da je još neizvesno da li će biti odigrana utakmica, iako se svi spremaju kao da hoće.

"Mi smo se, kao klub, u ponedeljak obratili kosovskoj policijskoj službi sa zahtevom da upravo oni obezbeđuju ovu utakmicu. To je jedino što je zvanično i mi na taj zahtev odgovor nismo dobili. Ostalo smo saznali iz medija, nemamo više zvaničnih informacija", potvrdio je Jakšić isto što je pričao i dan ranije, u razgovoru za RTS.

Sada se čeka reakcija policije na administrativnom prelazu Jarinje, da li će dozvoliti prolaz fudbalerima Zvezde i novinarima koji će ih sačekati i zajedno pokušati da dođu do stadiona.

"Ne mogu tačno da Vam kažem, oko 11 sati ću biti na tom prelazu i po toj satnici koja je ranije dogovorena. Stvarno ne znam kako će reagovati policija. Ono što smo saznali iz medija jeste da ta zabrana koja stoji na prelazu još nije povučena".

Podsetimo, generalni sekretar FSK Erold Saljihu je u utorak rekao da odobrenje za ulazak na sever KiM neće biti izdato.

strana 1 od 2 idi na stranu