Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.10.2019.

10:10

Zvezda definitivno gostuje u Kosovskoj Mitrovici

Duel šesnaestine finala Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde biće odigran u Kosovskoj Mitrovici 9. oktobra, u 14 časova.

Izvor: PT

Autor: PT

Zvezda definitivno gostuje u Kosovskoj Mitrovici
Foto: FK Crvena zvezda

Posle održanog žreba javili su se predstavnici FS Kosova koji su navodno najavili da će zabraniti ulazak fudbalerima Zvezde na Kosmet.

Pisali su UEFA i FIFA, a onda im je Međunarodna fudbalska federacija odgovorila da dopuste igranje.

Ni posle toga čelni ljudi samoproglašene države nisu želeli da popuste, predsednik Saveza Agim Ademi izjavio je da "šampionat jedne države ne može da se igra u drugoj", ali posle svega toga utakmica će se odigrati, kaže Zvezdan Terzić

"Naša želja je bila da se meč igra u Kosovskoj Mitrovici i neizmerno smo srećni što je ispunjena. Gotovo svake godine smo odlazili na Kosmet i znamo koliko je to bitno našem narodu, koliko se raduju našim sportskim uspesima i koliko ih raduje naš dolazak na ovu utakmicu. Očekujemo pun stadion, dobru igru oba tima i korektno ponašanje, kako na terenu tako i na tribinama. Želim da se zahvalim FIFA i UEFA što je podržala odigravanje ove zvanične utakmice u Kosovskoj Mitrovici i nadam se da će sve proteći u duhu sporta i fer pleja", izjavio je generalni direktor Zvezdan Terzić za zvaničan sajt Crvene zvezde.

Utakmica se za tri dana u Kosovskoj Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve