Nova vest
Fudbal

Subota, 05.10.2019.

13:40

Lalatović: Loše sam se izrazio, titula nam je najveća želja

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je trenera Vojvodine Nenada Lalatovića sa dodatnih 300.000 dinara.

Izvor: SN

Autor: SN

Lalatović: Loše sam se izrazio, titula nam je najveća želja
Foto: Vanja Keser/ STARSPORT

Posetimo, Lalatović je zbog ponašanja na utakmici protiv Radničkog u Nišu i isključenja ranije kažnjen sa tri utakmice zabrane vođenja tima i 500 hiljada dinara.

Lalatović je u Nišu zapretio da će progovoriti o nameštenim utakmicama, ali u disciplinskom postupku nije izneo dokaze.

Trener Vojvodine je podsetio na događaje u Nišu i istakao da je tako reagovao zbog vređanja njegove porodice, ali nije pričao o svojim pređašnjim tvrdnjama.

"Želim da pohvalim našu upravu kluba za podršku nakon utakmice protiv Voždovca, na kojoj nisam mogao da budem na klupi, jer sam dobio kaznu od 800.000 dinara i tri meča suspenzije. To je sigurno zasluženo, jer sam napravio ispad, ali to ne bih uradio da mi neko, nije bitno ko, dva puta nije vređao moju pokojnu majku i da me njihov navijač nije pljunuo u lice. Tek tada sam odreagovao, a voleo bih da se utakmica prekida i onda kada vređaju mene i psuju moju kćerku. Smatram da i ja, kao trener, imam osećanja prema svom detetu i zato bih zamolio Fudbalski savez i naše sudije da prekinu utakmicu i onda kada ceo stadion skandira šta će da radi mojoj kćerci, jer jednostavno to me boli isto kao što i druge boli onda kada vređaju njih", rekao je Lalatović, a preneo Mozzartsport.

Kontroverzni stručnjak je naglasio da Vojvodina želi da se bori za titulu i da je pogrešno shvaćen.

"Jednom sam se možda loše izrazio kada sam rekao da nas titula ne zanima, jer naravno da nam je to najveća želja. To je teško, ali nadamo se i ukoliko je mogao Lester u Engleskoj, zašto i mi ne bismo mogli u Srbiji? Međutim, ja to ne izgovaram zato što ne želim da provociram druge sa tim izjavama, ali navijači Vojvodine i ja se potajno tome nadamo. To bi bio fenomenalan san, a da li ćemo ga dosanjati, to ne znam. Ono što znam jeste da bih dao 10 godina svog života da se tako nešto desi", dodao je Nenad Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve