Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.10.2019.

21:00

Šahtjor u nadoknadi vremena pobedio Atalantu!

Fudbaleri Šahtjora pobedili su Atalantu sa 2:1 na gostovanju u Bergamu iako su primili gol već u 28. minutu.

Izvor: SN

Autor: SN

Šahtjor u nadoknadi vremena pobedio Atalantu!
Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Fudbaleri Šahtjora upisali su prvu pobedu u ovosezonskom izdanju Lige šampiona, pošto su kao gosti slavili nad Atalantom rezultatom 2:1.

Utakmica je bila interesantna i napeta, a veliku uzbudljivost imali smo već u 16. minutu kada je dosuđen jedanaesterac za Atalantu, ali je šut Josipa Iličića sa bele tačke odbranio Andrij Pjatov.

Sjajno se pokazao ukrajinski golman u prvih pola sata, iako je u 28. minutu bio matiran zahvaljujući odličnoj reakciji Duvana Zapate i radovanje navijača Atalante moglo je da počne.

Ipak, nisu dugo bili u vođstvu, pošto je Žunior Moraeš dobio sjajnu loptu u prostor od Alana Patrika. Prihvatio je, obišao golmana Goljinija i poravnao rezultat u finišu prvog poluvremena.

U drugom delu meča nismo videli previše uzbudljivosti, bar ne do same završnice, pošto je u petom minutu sudijske nadoknade Manor Solomon doneo veliku pobedu Šahtjoru nad Atalantom.

Atalanta će itekako imati za čim da žali, propustili su neke prilike i posle blamaže u Zagrebu doživeli šokantan poraz pred svojim navijačima u Italiji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve