Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.09.2019.

09:40

"Dobro igramo, pa stanemo... To me zabrinjava"

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan prikazanim u pobedi nad Mačvom.

Izvor: LN

Autor: LN

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezda je pobedila Mačvu na svom stadionu rezultatom 3:1 u 10. kolu Linglong Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba je istakao da su crveno-beli odigrali dobru utakmicu, ali upozorava da ekipa mora da se čuva naivnih grešaka u narednim mečevima.

"Čestitam igračima oba tima na dobroj igri koju su prikazali i pohvalio bih navijače na sjajnom ambijentu. Odigrali smo kvalitetno prvo poluvreme i to me raduje. Ne znam šta se dogodilo u nastavku, ali me zabrinjava to što prikazujemo dobru igru tokom većeg dela meča i onda samo stanemo. Moraću da nađem rešenje za taj problem. Mačva je na meč izašla dosta agresivno, sa dva napadača, ali mi to nismo iskoristili na pravi način. Nedostajao nam je Marin kao glavni igrač u organizaciji, ali to nije opravdanje. Zbog prevencije sam morao da izvedem Rodića iz igre, pa smo kombinovali u odbrani i primili gol iz naivne greške. Poželeo bih ekipi Mačve puno sreće u nastavku prvenstva", rekao je Milojević.

Mateo Garsija nije bio u sastavu za meč sa Mačvom, ali trener Crvene zvezde najavljuje da bi Argentinac mogao da se nađe u startnoj postavi u utorak, u susretu protiv Olimpijakosa.

"Postojala je mogućnost da odigra ovaj meč, ali nisam želeo da rizikujem. Mateo je zdrav, trenira sa ekipom, i ako se ne desi neka nepredviđena situacija, igraće protiv Olimpijakosa. Marin i Boaći su takođe spremni, ali zbog pravila sa strancima nisu mogli da nastupaju u ovom meču, dok Pavkov ima malu povredu koju vuče već duže vreme, ali mislim da će i on biti spreman za utorak", zaključio je Milojević.

Crvena zvezda ugostiće Olimpijakos na stadionu "Rajko Mitić" u utorak od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve