Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.09.2019.

21:00

Atletiko sa igračem manje pobedio Maljorku

Fudbaleri Atletiko Madrida su rezultatom 2:0 pobedili Maljorku na gostovanju u 6. kolu španske Primere.

Izvor: SN

Autor: SN

Atletiko sa igračem manje pobedio Maljorku
Photo by Alex Caparros/Getty Images

Atletiko Madrid sedi na čelu španske LaLige posle 6 odigranih utakmica, a u poslednjem susretu su uspeli da dođu do pobede protiv ekipe Maljorke.

"Jorgandžije" su sredinom prvog poluvremena došle do vođstva, kada je na asistenciju Kokea strelac bio Dijego Kosta u 26. minutu utakmice i tim rezultatom se prvo poluvreme i završilo.

Portugalsko "čudo od deteta", Žoao Feliks, u 64. minutu utakmice uspeo je da uveća prednost Atletiko Madrida i "Ćolo" Simeone je mogao da bude zadovoljan onim što vidi na terenu.

Samo pet minuta kasnije, Dijega Kostu menja Alvaro Morata koji je u igri proveo svega osam minuta, jer je zbog raspravljanja zaradio dva žuta kartona i Altetiko je utakmicu završio sa desetoricom.

Prvi pratilac Atletiko Madrida, Atletik Bilbao, nije uspeo da pobedi i sada "kaska" za Atletikom jedan ceo bod. Bilbao je gostovao Leganesu i do vođstva je došao posle 59 minuta igre, kada je sa bele tačke Raul Garsija bio precizan.

Međutim, nisu se oni dugo radovali , pošto je Rodriges izjednačio na 1:1 samo dva minuta kasnije.

Tim rezultatom se meč i završio i ukoliko Real Madrid bude pobedio Osasunu u poslednjem današnjem meču, biće prvolasirani tim španskog fudbalskog šampionata.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve