Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.09.2019.

21:21

Stojković: Poručio bih im da se bave svojim dvorištem, pogotovo Mrkeli

Golman Partizana Vladimir Stojković je za Sportski žurnal govorio o momentu sa 161. večitog derbija u kom je bio direktak akter.

Izvor: SV

Autor: SV

Stojković: Poručio bih im da se bave svojim dvorištem, pogotovo Mrkeli
Foto: Starsport

Crvenoj zvezdi je poništen gol zbog prekršaja nad čuvarom mreže Partizana u petercu.

Iz tabora kluba sa "crveno-bele" strane Topčiderskog brda je izneta teza da je taj gol bio regularan.

"Da li oni znaju pravila? Posle toliko godina karijere dobro znam šta je faul. Nemam dilemu. Kad vam neko uđe u telo, da ne pričam da su mi i ruke bile pomerane...", naveo je Stojković.

Iz Sudijske komisije je rečeno da ta situacija zahteva analizu, dok se ispred Crvene zvezde obratio sportski direktor Mitar Mrkela.

"Poručio bih im da se bave svojim dvorištem. Pogotovo Mrkeli, da gleda više sebe. Siguran sam da mu je posle derbija sve postalo jasno. Znam da ni prošli put, pre godinu dana, nije to bila njegova izjava, kada me je onako napao...
", rekao je Stojković.

Tada je Mrkela rekao da je "Stojković za psihijatriju", posle već antologijskog gola Zvezde na derbiju odigranom u septembru prošle godine, kada je lopta "u vazduhu" prešla gol liniju "crno-belih".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve