Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.09.2019.

09:23

"Milan je smešan... Klub? Gde je klub?"

Bivši italijanski vicepremijer Mateo Salvini je rekao da je igra Milana u duelu sa Interom bila smešna.

Izvor: SV

Autor: SV

EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Milanski derbi je pripao "nerazurima" rezultatom 2:0, a političar je istakao da je prvi put napustio duel gradskih rivala pre završetka meča.


"Smešno... Možda Đenaro Gatuzo nije bio kriv za sve... Odlučio sam da odem sa stadiona u momentu kada je Lukas Bilja ispalio slobodan udarac pravo na tribine. Rikardo Rodriges je bio očajan, Suso nije igrao dugo vremena. Klub? Gde je klub? Jedini pozitivan lik je bio Rafael Leao, a i on je zamenjen"
, rekao je Salvini.

On je potom uputio kritike na račun uprave Milana.

"Stadion i biznis su dobri, ali koliko puta dosad smo bili razočarani transfer politikom? Da li stvarno bivši odlični fudbaleri postaju veliki direktori? Aplaudirao sam navijačima Milana, oni su jedini vredni. Tim je smešan. Uvek sam krivio Gatuza, ali izgleda da on nije kriv. Možda trener ne može da promeni stvari ovde. U Milanu postoje ljudi koji su plaćeni da pobeđuju, a oni to ne rade", naveo je Salvini.

Salvini i njegova partija Liga nameravaju da pokrenu postupak stavljanja stadiona San Siro (Đuzepe Meaca) pod zaštitu Uneska, kako bi sprečili njegovo eventualno rušenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve