Nova vest
Fudbal

Petak, 20.09.2019.

09:09

"Nismo čuvali rezultat, ovakve utakmice su najgore"

Defanzivac Partizana Bojan Ostojić je istakao da ekipa nije smela da primi drugi gol u duelu sa AZ iz Alkmara.

Izvor: SV

Autor: SV

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Srpski klub je remizirao (2:2) na svom terenu u duelu sa holandskim predstavnikom, na startu Lige Evrope.

"Imali smo veliku šansu... Moramo mnogo bolje. Posle rano primljenog gola smo se vratili, imali smo igrača više, stvarali dosta šansi, ali ih nismo iskoristili. Dogovorili smo se na poluvremenu da ne smemo da primimo gol iz situacije u kojoj smo primili gol", naveo je Ostojić.

On je konstatovao da je neotpoštovani dogovor koštao ekipu pobede.

"Nije nam izgledalo da smo se pomirili sa rezultatom i da smo mislili da smo pobedili. Da je bilo tako, povukli bismo se nazad. I dalje smo napadali, nismo čuvali rezultat. Mislim da imamo veliki kvalitet da igramo ofanzivno, u svakoj utakmici ulazimo u mnogo šansi", istakao je Ostojić.

Iskusni defanzivac je naveo i da su "ovakve utakmice najgore".

"Oni su imali tri šanse, dali su dva gola, a mi ne znam koliko i dali smo isto dva gola. To je fudbal, moramo da se okrenemo narednoj utakmici. Derbi je u nedelju. Zahvalio bih se deci, jako nam znači podrška, drago mi je što bar deca mogu da dođu. Žao mi je zbog njih što nismo pobedili, što ih nismo usrećili pobedom",
zaključio je Ostojić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve