Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.09.2019.

19:09

Neslavna statistika koja povezuje Real i Zvezdu

Fudbaleri Crvene zvezde i Real Madrida jedini nisu uspeli da upute šut u okvir gola rivala u prvom kolu Lige šampiona.

Izvor: LN

Autor: LN

Neslavna statistika koja povezuje Real i Zvezdu
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Zvezda je u porazu od Bajern Minhena na Alijanc areni rezultatom 3:0 šutnula pristojnih sedam puta ka golu rivala, ali nijednom nije pogodila okvir.

Jako blizu ne samo okvira gola već i postizanja istog bio je Marko Marin u završnici utakmice, ali je njegov šut prozujao pored stative Manuela Nojera.

Sa druge strane, Bajern je čak 35 puta šutirao ka golu gostiju, a unutar stativu završilo je deset lopti, od toga tri iza leđa Milana Borjana.

Mnogo već peh ova statistika predstavlja za Real, koji je doživeo debakl na Parku prinčeva u porazu od Pari Sen Žermena rezultatom 3:0.

Madriđani su devet puta šutirali ka golu, jedan manje od protivnika, ali nijednom nisu pogodili unutar okvira, za raziliku od pet udaraca ekipe iz Pariza.

Real je mogao da izbegne ovakav učinak u dva navrata, pošto su Garet Bejl u 35. i Karim Benzema u 77. minutu uspeli da postignu gol, ali su im oba poništena - prvo zbog igranja rukom, a zatim zbog ofsajda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve