Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.09.2019.

23:17

Degenek: Nismo zaslužili 3:0, da je ona Marinova ušla...

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek ne misli da je poraz od Bajerna od 3:0 predstavio realnu sliku na terenu.

Izvor: LN

Autor: LN

Degenek: Nismo zaslužili 3:0, da je ona Marinova ušla...
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Zvezda je poražena u Minhenu od Bajerna rezultatom 3:0 u prvom kolu Grupe B Lige šampiona.

Degenek je konstatovao da je na par mesta dobio udarce tokom meča, ali istakao da je to mnogo manje bitnije od rezultata.

"Imam (posledice), ali to nije bitno. Nismo zaslužili da izgubimo 3:0, oni su jako dobra ekipa i imali su mnogo više prilika nego mi, ali mislim da je ona Marinova prilika ušla za 1:1, da se ne bi ovako završilo. Mnogo mi je krivo što smo mnogo lako primili dva gola, bez potrebe... To sad liči da je mnogo drugačija utakmica bila nego što jeste. Sve u svemu, jedna dobra škola. Nismo se uplašili, imali smo dobrih prilika i igrali na kontru. Oni su dominirali loptom, ali ne mogu da grešim dušu i da kažem nešto loše", kazao je Degenek posle meča za "TV Arena sport".

Crveno-beli su se dobro branili u prvom poluvremenu iako su napravili samo jedan faul.

"Nekada ne moraš da praviš prekršaje, da rešavaš neke stvari bez faula. Dobro smo se branili u bloku. Primili smo taj gol na njihov kvalitet i naše neiskustvo, ali sve u svemu igrali smo jako dobro, u oba poluvremena. Ja to mislim, možda izgleda drugačije na TV-u. Hvala navijačima što su došli, čestitam saigračima i nadam se da ćemo biti još bolji", kaže reprezentativac Australije.

Za Degeneka ostaje za kasno primljenim golovima koji, kako kaže, možda ne predstavljaju realan rezultat.

"Da nismo primili ova dva gola, na neki bezbezni način, mnogo bolje bi ovo izgledalo. Mislim da smo kompaktna ekipa, mnogo bolja u nekim segmentima igre. Ali, pre svega nam iskusto mnogo znači".

Marin, kao i Degenek, žali za promašajem na 1:0 za Bajern.

Šta da kažem, šteta... Mogla je da uđe. Bila je dobra akcija. Stvarno šteta. Drugi i treći gol smo mnogo naivno primili, moramo da budemo mnogo koncentrisaniji. Generalno, defanzivno nismo bili loši večeras. Ali kontre smo morali bolje da završavamo", kazao je iskusni vezista Marin posle meča.

Najbolji fudbaler Zvezde bio je upitan i o "večitom" derbiju, koji je na programu na stadionu Partizana u nedelju.

"Posle ovakve utakmice teško je pričati o derbiju. Videćemo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve