Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.09.2019.

22:01

Dvostruki aršini – dve ruke, dve različite odluke

Interesantno prvo poluvreme na "Parku prinčeva" gde se sastaju Pari Sen Žermen i Real Madrid, obeležila su dva gola Di Marije i interesantne odluke sudija.

Izvor: SN

Autor: SN

Dvostruki aršini – dve ruke, dve različite odluke
AP Photo/Francois Mori

Svima je bilo jasno da nas čeka sjajan duel velikana evropskog fudbala Pari Sen Žermena i Real Madrida, a ta dva tima su sve to pokazala i na terenu.

Nekadašnji as Real Madrida Anhel di Marija je doveo PSŽ u vođstvo već u 14. minutu utakmice, ali je tome prethodila interesantna situacija, pošto je u jedanaestercu Militao igrao rukom, ali sudije su ostale neme.

Da li je PSŽ bio oštećen za penal, procenite sami, a situaciju možete videti OVDE.

Nedugo potom je Anhel di Marija tukao svojom levicom van kaznenog prostora, a njegov projektil je završio u mreži Real Madrida što je značilo da domaćin ima prednost od 2:0 i navijači su itekako imali šta da slave.

Već u narednom napadu, videli smo odgovor Madriđana, kada je Geret Bejl postigao prelep pogodak, ali ga je prethodno lopta pogodila u ruku. Pogodak je poništen, iako je jasno da Bejl nije imao namere, kao ni da lopta nije promenila smer kretanja.

Da li su sudije donele pravu odluku možete sami proceniti, a situaciju vidite OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve