Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.09.2019.

20:50

Savić strelac u remiju Atletika i Juventusa, PSŽ nadigrao Real

Fudbaleri Pari Sen Žermena sa 3:0 pobedili su Real Madrid, dok je Juventus remizirao sa Atletiko Madridom, 2:2.

Izvor: SN

Autor: SN

Savić strelac u remiju Atletika i Juventusa, PSŽ nadigrao Real
AP Photo/Bernat Armangue

Sjajna fudbalska predstava u Ligi šampiona širom Evrope, a prvih 45 minuta na "Parku prinčeva" nijednog gledaoca nije ostavilo ravnodušnim.

Nekadašnji as Real Madrida Anhel di Marija je doveo PSŽ u vođstvo već u 14. minutu utakmice, ali je tome prethodila interesantna situacija, pošto je u jedanaestercu Militao igrao rukom, ali sudije su ostale neme.

Nedugo potom je Anhel di Marija tukao svojom levicom van kaznenog prostora, a njegov projektil je završio u mreži Real Madrida što je značilo da domaćin ima prednost od 2:0 i navijači su itekako imali šta da slave.

Već u narednom napadu, videli smo odgovor Madriđana, kada je Geret Bejl postigao prelep pogodak, ali ga je prethodno lopta pogodila u ruku. Pogodak je poništen, iako je jasno da Bejl nije imao namere, kao ni da lopta nije promenila smer kretanja.

U drugom poluvremenu je u igru ušao i Luka Jović, on je u 70. minutu utakmice zamenio Hamesa Rodrigesa, dok je Edena Azara zamenio Lukas Vaskes.

Nedugo posle ovih promena, Real Madrid stiže do pogotka, pošto je Karim Benzema pokupio loptu u šesnaestercu i po zemlji je poslao pravo u mrežu Parižana, ali je taj pogodak poništen pošto se iz ofsajda aktivirao Lukas Vaskes.

Pred kraj susreta videli čarke pošto se Anhel di Marija prilično naljutio na Vinisijusa posle jednog malo oštrijeg starta.

U samoj završnici utakmice, PSŽ je postigao i treći pogodak, kada je Menije u kontra napadu ubacio loptu u nebranjeni deo mreže.

Što se tiče utakmice između Atletiko Madrida i Juventusa, prvo poluvreme je bilo neuporedivo dosadnije od drugog, ipak je u drugom viđen veliki povratak Atletiko Madrida i čak 4 postignuta pogotka.

Juventus je došao do prednosti preko Kvadrada, koji je sjajnim udarcem matirao Jana Oblaka, da bi nedugo potom Blejz Matuidi glavom iz peterca doneo velikih 2:0.

Ćolo Simeone je poznat po tome da nikada ne odustaje i da su njegovi igrači pravi fudbalski ratnici, pa su tako preko nekadašnjeg fudbalera Partizana, Stefana Savića, uspeli da smanje na 2:1, da bi u samoj završnici meča bod španskom predstavniku doneo meksički fudbaler Ektor Erera.

Moskovska Lokomotiva je upisala prvu pobedu u ovosezonskoj Ligi šampiona pošto im je bilo dovoljno 37 minuta da postignu dva pogotka i da savladaju Bajer u Leverkuzenu.

Nekadašnji fudbaler Sevilje, Poljak Krihovijak je doveo ruski tim do prednosti, da bi Benedikt Hevedes autogolom poravnao rezultat. Samo 12 minuta posle tog izjednačenja, Dimitrij Barinov postiže novi gol i donosi ispostaviće se pobedu Lokomotivi iz Moskve.

Uživo prenos mečeva pratite uz naš LIVE BLOG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve