Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.09.2019.

18:40

Iznenađenje u Zvezdinoj grupi – remi Olimpijakosa i Totenhema

Fudbaleri Totenhema odigrali su nerešeno 2:2 protiv Olimpijakosa u Pireju, dok u Brižu nije bilo golova.

Izvor: SN

Autor: SN

Iznenađenje u Zvezdinoj grupi – remi Olimpijakosa i Totenhema
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Olimpijakos i Totenhem igraju u grupi B ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona zajedno sa Bajernom iz Minhena i Crvenom zvezdom, koji će od 21 čas izaći na teren Alijanc arene.

Prva utakmica grupe B Lige šampiona nije izneverila, pošto smo zaista mogli da uživamo u fudbalskoj predstavi Olimpijakosa i Totenhema.

Olimpijakos je u prvih 45 minuta odlučio da napadne rivala, stvarali su prilike preko desnog boka, ali najopasnija prilika je došla posle udarca Gerera kada je pogodio stativu, da bi Podense u nastavku prebacio gol.

Hari Kejn je veoma opasan napadač, sjajno se kreće i uvek morate da vodite računa o tome gde se nalazi, pa se tako iskrao odbrani Olimpijakosa, dobio sjajnu loptu i oboren je u kaznenom prostoru pa je Totenhem dobio penal. Jedanaesterac je realizovan od strane Harija Kejna i Totenhem je poveo.

Na 2:0 povisio je Lukas Moura nedugo posle toga, sjajnim golom izvan šesnaesterca Totenhema, a konačnih 2:1 u prvom poluvreme bilo je delo Denisa Podensea, gol koji je crveno - belima dao nadu.

Početak drugog poluvremena je nagovestio da ćemo manje više isti fudbal gledati, pošto je Totenhem bio veoma opasan, čak je i postigao gol, ali je on poništen zbog ofsajd pozicije Dele Alija.

Potom je penal dosuđen za ekipu Olimpijakosa posle jedne opasne polu kontre i Valbuena to precizno izvodi za izjednačenje, 2:2.

Do kraja utakmice nije bilo previše uzbuđenja, ali nije bilo ni dosadno. Nekoliko dobrih prilika smo videli na obe strane, Olimpijakos je u smiraj meča mogao da dođe i do potpunog preokreta, ali nije bilo sreće, pa je susret završen bez pobednika.

U drugoj utakmici odigranoj u istom terminu, nismo videli nijedan pogodak fudbalera Klub Briža i Galatasaraja. Izdvaja se propuštena velika prilika Rajana Babela iz prvog poluvremena, ali kao što rezultat kaže previše uzbuđenja nije ni bilo.

Utakmice Lige šampiona možete pratiti UŽIVO na našem LIVE BLOGU.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve