Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.09.2019.

13:05

Miletić: Sada je lakše, možemo da pobedimo i 5:4

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je danas da ima dobar osećaj pred utakmicu sa AZ Alkmarom, kao i da veruje prolaz u narednu fazu Lige Evropa.

Izvor: B92

Autor:B92

Miletić: Sada je lakše, možemo da pobedimo i 5:4
Foto: Starsport

"Očekivanja su uvek velika. Imali smo i imaćemo analize protivnika. Mislim da imamo dobre šanse, ne samo u ovoj utakmici, već i u grupi za prolaz. Očekujem pravu utakmicu, mislim da možemo da ih pobedimo. Iskreno, imam dobar osećaj", rekao je Miletić novinarima.

Partizan će u četvrtak igrati protiv AZ Alkmara prvu utakmicu u grupnoj fazi Lige Evropa. Crno-beli su pre četiri godine igrali protiv AZ-a u grupnoj fazi Lige Evropa i tada su pobedili holandski klub u obe utakmice.

"To možda i može nešto da znači, ali i ne mora. Gledali smo ih sada protiv Sparte, dobili su 5:1, ali imaju mnogo mana. Sparta je imala mnogo izglednih šansi koje nije iskoristila. Vidimo svoju šansu. Imamo dobre igrače, dobar tim i ne bi trebalo da bude problema", kazao je Miletić.

On je dodao da će bekovi Partizana imati mnogo posla.

"Jedan od najvećih aduta su im krila. Slično kao protiv Malatije i Moldea, imaćemo na bekovskim pozicijama mnogo posla. Sada je lakše jer se igra u grupi i da pobedimo 5:4, nemamo pritisak golova u gostima. Biće otvorena utakmica", naveo je desni bek Partizana.

Utakmica Partizan - AZ Alkmar igra se u četvrtak od 21.00 na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve