Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.09.2019.

17:01

FK Partizan: Prijavi se za trening sa crno-belima!

Fudbalski klub Partizan je uputio poziv najmlađim navijačima da treniraju sa "crno-belima".

Izvor: B92

Autor:B92

FK Partizan: Prijavi se za trening sa crno-belima!
Foto: FK Partizan

Kako je navedeno, u četvrtak 19. septembra će u okviru Beogradskog festivala fudbala na Trgu Republike u Beogradu biti i predstavnici Partizana.

"Naše druženje počinje tačno u podne, a vas bi od 13 časova dočekali i prvotimci Partizana. Crno-beli i naša maskota Champy vas čekaju da se družite, razgovarate, fotografišete, uzmete autograme i lepe poklone. Od 14 časova za vas će tu biti dečaci iz Omladinske škole FK Partizan koji će vam prvo pokazati kako izgleda jedan fudbalski trening, a potom će deset dečaka imati tu privilegiju da sa njima i vežba! Prvih deset dečaka uzrasta od 10-12 godina koji se prijave preko Instagram profila @Partizanbelgrade i ostave svoje podatke (ime i prezime, broj telefona) učestvovaće u mini treningu crno-belih na Trgu republike istog dana. Za učesnike su spremne i zanimljive nagrade", navedeno je na sajtu Partizana.

U četvrtak će fudbaleri Partizana igrati prvu utakmicu u ovosezonskoj Ligi Evrope protiv AZ iz Alkmara.

Zbog kazne UEFA, prisustvo utakmici će biti dozvoljeno samo mlađima od 14 godina, a iz kluba je najavljeno da se očekuje i do 20.000 mališana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve