Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.09.2019.

11:05

Zvezda bez povređenog Rodića otputovala u Minhen

Fudbalski klub Crvena zvezda neće moći protiv Bajerna da računa na levog beka Milana Rodića, koji zbog povrede nije otputovao u Minhen.

Izvor: SN

Autor: SN

Zvezda bez povređenog Rodića otputovala u Minhen
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Rodića bi u na mestu levog beka trebalo da zameni brazilski fudbaler Žander.

Portugalski napadač Tomane nije otputovao u Minhen jer je suspendovan zbog crvenog kartona u revanšu baraža sa Jang Bojsom.

Trener Vladan Milojević je u Nemačku poveo 21 fudbalera, među kojima je i Marko Gobeljić. Gobeljić je imao problema sa povredom. Konkurisaće za sastav, ali je njegov nastup na početku Lige šampiona neizvestan.

Na spisku putnika su Milan Borjan, Zoran Popović, Aleksandar Stanković, Marko Gobeljić, Žander, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Srđan Babić, Dušan Jovančič, Hoze Kanjas, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Veljko Simić, Mateo Garsija, Radživ Van La Para, Aleksa Vukanović, Marko Marin, Milan Pavkov i Ričmond Boaći.

Utakmica Bajern - Crvena zvezda u prvom kolu Grupe B Lige šampiona igraće se sutra od 21.00 na stadionu Alijanc arena u Minhenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve