Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.09.2019.

08:36

Ronaldo: Stideo sam se zbog optužbi za silovanje

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rekao je da se stideo zbog optužbi da je silovao jednu ženu u Las Vegasu.

Izvor: SN

Autor: SN

Ronaldo: Stideo sam se zbog optužbi za silovanje
Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

Amerikanka Ketrin Majorga optužila je Ronalda za silovanje u jednom hotelu u Las Vegasu, u junu 2009. godine. Fudbaler Juventusa je negirao optužbe.

Istraga je prvobitno završena 2009. godine, ali je ponovo pokrenuta prošlog avgusta, pre nego što je Majorga podnela tužbu, kada je iznela detalje koje je u prvo vreme sakrila.

Ona je rekla da je skupila hrabrost da kaže šta se dogodilo posle osnivanja pokreta "I ja" (MeToo). Tužilaštvo je u julu saopštilo da slučaj neće biti procesuiran pošto nema dovoljno dokaza, a građanska parnica je i dalje u toku.

"Igraju se sa tvojim dostojanstvom. Teško je. Imaš devojku, imaš porodicu, imaš decu. Kada se igraju tvojim poštenjem, loše je, teško je. Sećam se da sam jednog dana sedeo u dnevnoj sobi sa devojkom, gledali smo televizijski program i videli vesti, u kojima su govorili da je Kristijano Ronaldo uradio ovo i ono. Čuo sam da moja deca dolaze i promenio sam program, pošto sam bio posramljen. Promenio sam kanal da Kristijano mlađi ne bi video da pričaju loše o njegovom ocu, u veoma lošem slučaju", rekao je Ronaldo u intervjuu sa Pirsom Morganom u emisiji "Dobro jutro Britanijo", koja će biti emitovana u utorak, preneo je Skaj.

Tokom intervjua Ronaldo je emotivno govorio o pokojnom ocu, koji je 2005. godine umro od ciroze, u 52. godini. Ronaldo se rasplakao kada je gledao video snimak oca koji ga hvali u izjavi za jednu norvešku televiziju, nedugo pre smrti.

"Nikada nisam video taj snimak. Neverovatno. Mislio sam da će intervju biti smešan, nisam očekivao da ću plakati. Ali, nikada nisam video ove snimke. Ne znam gde si... Moram da pokažem porodici. Nisam poznavao oca 100 odsto. On je bio pijanac. Nikada nismo vodili normalan razgovor. Bilo je teško. Biti najbolji, a on da ništa od toga ne vidi, da ne vidi kako dobijam nagrade, šta sam postao", rekao je Ronaldo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve