Ronaldo se rasplakao zbog snimka svog oca VIDEO

Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera sveta, rasplakao se tokom intervjua koji je dao novinaru Pirsu Morganu za britansku televiziju ITV.

MTIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images
Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

Napadač Juventusa emotivno je doživeo trenutak kada mu je novinar prikazao snimak oca, koji je o njemu pričao pred Evropsko prvenstvo 2004. godine.

"Nisam nikad video taj snimak. Neverovatno. Odakle vam? Ne znam gde ste ga nabavili, ali moram ga imati da pokažem porodici. Nikad nisam dobro poznavao oca. On je bio alkoholičar i nikad nismo normalno razgovarali. Očekivao sam da cemo se šaliti, da neće biti ovako emotivno. Oprostite…", kroz suze je odgovorio Ronaldo.

Ronaldov otac preminuo je 2005. godine, kada je Portugalac imao 20 godina.

Bio je alkoholičar, zbog čega je i propustio je uspon svog sina, koji je osvojio pet trofeja u Ligi šampiona i isto toliko Zlatnih lopti, kao i titulu šampiona Evrope sa Portugalijom 2016. godine.

"Najtužnije kada se setim oca je to što sam uspeo da budem broj jedan, a da on ne vidi ništa, da ne vidi kako primam nagrade. Ne, nikada. Moja majka je videla, moja braća, čak i moj najstariji sin. Ali moj otac nije video ništa", zaključio je Ronaldo.

strana 1 od 2 idi na stranu