Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.09.2019.

12:00

Marković: Imamo tešku nedelju, pa da vidimo gde smo

Fudbaler Partizana Lazar Marković rekao je da je zadovoljan svojom partijom i postignutnim golom u meču osmog kola Superlige protiv Proletera.

Izvor: LN

Autor: LN

Marković: Imamo tešku nedelju, pa da vidimo gde smo
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Crno-beli su slavili na "Karađorđu" 3:0, a strelci su bili Zoran Tošić, Umar Sadik i Lazar Marković.

"Manje-više dobro oko gola. Okej, biće to još mnogo bolje. Ali zato su momci sjajni. Od Bambija, za kojeg ne treba trošiti reči, Natha koji je vrhunski igrač, ali i svih momaka koji su i igrali i koji su bili na klupi. Imamo tešku nedelju, Az Alkmar i večiti derbi, pa da vidimo gde smo", rekao je Marković za klupski sajt.

Marković je meč u Novom Sadu počeo sa klupe za rezerve u svom povratničkom debiju za klub iz Humske, a gol je postigao u 78. minutu.

"Nervirao sam se, ali sam znao da ćemo dobiti. Imamo zaista dobru ekipu i samo je bilo pitanje kada ćemo da damo gol. U ovakvim utakmicama je najteže doći do pogotka, ekipe se zatvore i koliko god pokušavao da 'probiješ' ne ide. Ali sada je sve super, pobedili smo, ja sam debitovao i još dao gol", rekao je on.

Tokom meča navijači su skandarirali njegovo ime, na šta se igrač crno-belih zahvalio.

"Čuo sam, naravno i sve ih puno pozdravljam i zahvaljujem na podršci. Vratio sam se kuci, lepo mi je. Trebaće mi još malo vremena da se vratim u formu, ali sve je to sport, fudbal, život, idemo dalje", zaključio je Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve