Nova vest
Fudbal

Subota, 14.09.2019.

20:40

Trener Inđije: U šoku sam

Trener Inđije Srđan Blagojević bio je vidno razočaran zbog poraza od Crvene zvezde u osmom kolu Linglong Superlige Srbije.

Izvor: PT

Autor: PT

Trener Inđije: U šoku sam
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"U šoku sam... Da se ovakve stvari dešavaju u poslednjih pet minuta. Primamo čestitke posle svake utakmice, svi kažu da igramo dobro, ali po ko zna koji put u finišu pravimo 'budalaštine'... Suviše su sveža osećanja da bilo šta sada kažem", rekao je Blagojević za TV Arena sport.

On je dodao da mu je žao igrača, jer su igrom pokazali da zaslužili da budu nagrađeni bodovima.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je loša igra crveno-belih njegova krivica.

"Moram da čestitam Inđiji na fenomenalnoj igri. Videli ste jednu novu ekipu koja stvarno hoće da igra, a mi nismo imali rešenja. Ono što ste videli od nas, to je na moju dušu. U pripremi sam verovao da ću od pojedinih igrača dobiti nešto drugo... Imamo dosta novajlija koje moramo da razigravamo kroz utakmice", rekao je Milojević.

Zvezda je posle preokreta pobedila Inđiju sa 2:1, a golove su postigli u 88. i 90. minutu iz jedanaesteraca.

"Prvo poluvreme je bilo bez energije, nije ličilo ni na šta... Drugo je bilo dosta bolje, promenili smo malo sistem... Čestitam i mojim igračima na zalaganju", rekao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve