Nova vest
Fudbal

Petak, 13.09.2019.

12:09

"Devojke su odigrale lavovski, znamo koliko je Atletiko težak rival"

Svi znaju da su se fudbaleri Crvene zvezde drugi put uzastopno plasirali u Ligu šampionu, ali retko ko zna da Srbija ima još jedan klub u elitnom takmičenju.

Izvor: SN

Autor: SN

EPA-EFE/PETER POWELL

To su fudbalerke Spartaka, koje su u prvom meču šesnaestine finala umalo napravile senzaciju u Subotici protiv favorizovane ekipe Atletika iz Madrida, pošto su šampionke Španije u 90. minutu došsla do pobede 3:2.

Dva puta su gošće iz Madrida vodile, srpske šampionke su se vraćale u meč i onda nesrećno primile pogodak u samom finišu meča. Ipak, bez obzira na poraz trener Subotičanki Boris Arsić istakao je da je ponosan na svoje fudbalerke.

"Devojke su odigrale lavovski, znali smo koliko je Atletiko težak rival, pokušavali smo iz kontre, uspeli smo da damo dva gola i malo je nedostajalo da dođemo do senzacije, Devojkama, ipak, ne mogu da ništa zamerim, okrećemo se dalje, prvo prvenstvu, pa revanšu u Madridu"
, izjavio je Arsić.

Golman Spartaka Milica Kostić rekla je da je ponosna na ekipu.

"Drago mi je što sam bila deo spektakla u Subotici, opravdale smo očekivanje, ponosna sam na devojke, nadam se da ćemo i u revanšu pokazati još bolju pariju", istakla je Kostićeva.

Revanš se igra 25. septembra u Madridu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve