Ančeloti šokiran zbog nedovršenih radova na svlačionicama

Trener fudbalera Napolija Karlo Ančeloti rekao je da je šokiran zbog nedovršenih radova na svlačionicama, uoči utakmica protiv Sampdorije i Liverpula.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Photo by Emilio Andreoli/Getty Images
Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Napoli je na društvenim mrežama objavio video snimak na kome se vide nedovršeni radovi na svlačionicama, na stadionu "San Paolo". Zidovi i podovi su nedovršeni, nema električnih utičnica i lavaboa.

Stadion je u vlasništvu grada, a tokom leta je renoviran zbog Univerzijade. Sedišta su zamenjena, postavljen je novi semafor kao i nova rasveta.

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis u sukobu je sa gradonačelnikom zbog nedovršenih radova. Napoli je zahtevao da prve dve utakmice u sezoni igra na gostujućem terenu, kako bi se dobilo na vremenu, da se okončaju radovi.

"Pristao sam na to, kako bi radovi bili završeni, kao što je obećano. Za dva meseca možeš da izgradiš kuću, ali oni nisu bili sposobni da renoviraju svlačionice. Gde bi trebalo da se presvučemo za utakmice sa Sampdorijom i Liverpulom? Šokiran sam zbog nesposobnosti ljudi koji su bili zaduženi za taj posao", naveo je Ančeloti u saopštenju kluba.

Portparol Napolija rekao je da nema problema sa svlačionicama gostujućih ekipa.

Prvu ovosezonsku prvenstvenu utakmicu na svom terenu Napoli će igrati u subotu protiv Sampdorije, dok će u utorak igrati protiv Liverpula u Ligi šampiona.