Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.09.2019.

16:50

Veselinović o transferu Tedića u Siti: Velika čast za klub

Trener fudbalera Čukaričkog Aleksandar Veselinović rekao je da je za klub, ali i za srpski fudbal, velika čast što napadač Slobodan Tedić ide u Mančester Siti.

Izvor: B92

Autor:B92

Veselinović o transferu Tedića u Siti: Velika čast za klub
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Tedić će od januara postati igrač "građana", a do kraja godine ostaće na Banovom brdu.

"To je velika čast za Čukaricki i za srpski fudbal. Nije lako iz Čukarickog doći do Mančester Sitija. Odavno nisam imao priliku da radim sa takvim mladim igračima, a među njima je i Tedić. On je juče je došao sa okupljanja mlade reprezentacije, gde je proveo 10 dana i tražio je sam da jutros odradi treningu", rekao je Veselinović na konferenciji za novinare. posle potpisivanja novog ugovora sa klubom.

Trener Brđana otkrio je još nešto.

"Ja sam znao sve o tom transferu i pred utakmicu sa Proleterom sam ga pozvao da mu čestitam i da mu kažem da sam ponosan, a on je samo rekao, 'Šefe, najvažnije je da sutra pobedimo Proleter'. Mislim da je to zasluga Čukarickog i da je to primer kako igrači treba da se vaspitavaju i da odrastaju'', zaključio je Veselinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve