Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.09.2019.

09:56

Miletić o golu protiv Moldea: Najlepši i najvredniji u karijeri

Nemanja R. Miletić, fudbaler Partizana, kaže da je gol protiv Moldea njegov najvredniji u karijeri i da je puno uticao na njegovo samopuzdanje.

Izvor: MT

Autor: MT

Miletić o golu protiv Moldea: Najlepši i najvredniji u karijeri
EPA-EFE/Svein Ove Ekornesvag

Njegov pogodak u 80. minutu meča sa Norvežanima praktično je crno-belima doneo plasman u Ligu Evrope.

"Sigurno je taj gol mnogo uticao na moje samopouzdanje. To je najlepši i najvredniji gol u karijeri. Imao sam dosta privatnih i porodičnih problema, imao sam neke povrede koje su me sputavale. Mnogo mi je bilo teško, ali nisam klonuo duhom i eto, vratio mi je bog kad mi je najviše trebalo", rekao je Miletić.

Miletić smatra da su nova pojačanja, kako bi ekipa bila konkurentnija u sva tri takmičenja, zaista kvalitetna i da su se svi igrači brzo uklopili.

"Iskreno mislim da imamo dobar tim. Svi igrači su se brzo uklopili, a o Nathu, Markoviću, Asanu i Sadiku ne treba trošiti reči. Svi momci su stvarno fenomenalni", rekao je Miletić.

Bojan Ostojić, štoper Partizana, kaže da je njegov cilj da ekipa bude bar druga u grupi Lige Evrope, u kojoj su još Mačester junajted, Astana i AZ Alkmar.

"Čeka nas baš težak tempo, četvrtak-nedelja, sreda-subota. Spremaćemo se za svaku sledeću utakmicu maksimalno ozbiljno, imam neki svoj cilj, a to je da bude drugi u grupi. Ako budemo prvi, još bolje", rekao je uz osmeh Bojan Ostojić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve