Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.09.2019.

09:27

Pavlović o Junajtedu: Sve je moguće VIDEO

Strahinja Pavlović, mladi fudbaler Partizana, kaže da njegova ekipa mora da pobedi Proleter u 8. kolu Linglong Superlige.

Izvor: MT

Autor: MT

Pavlović o Junajtedu: Sve je moguće VIDEO
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Taj meč je na programu u subotu od 20.30 u Novom Sadu.

Pavlović kaže da je raspored zgusnut i da su pred Partizanom veliki izazovi.

"Biće teška utakmica protiv Proletera, ali moramo da slavimo i vratimo se na pobedničku stazu. Raspored je nezgodan, moramo da se priviknemo na to i da pobedimo sve utakmice koje su pred nama", rekao je Pavlović.

Mladi štoper dodaje da crno-beli imaju čemu da se nadaju u grupnoj fazi Lige Evrope.

"Prva utakmica sa AZ Alkmarom biće jaka. Mislim da smo istog kvaliteta i da možemo da ih pobedimo. Što se tiče Mančester junajteda, sve je moguće. Biće to veliki izazov za nas", dodao je Pavlović.

Osamnaestogodišnji fudbaler prokomentarisao je i prve dve utakmice mlade reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Nisam baš zadovoljan kako je sve to prošlo. Poraz i remi, nije bilo baš najbolje. Ali kvalifikacije su tek počele. Još nismo uigrani, nov je selektor, biće to mnogo bolje od sledećeg okupljanja", zaključio je Pavlović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve